Kringle Crash – tíz percnyi karácsonyi kockulás

Nem új program, valószínűleg sokan ismerik is már, most egy nagyon rövid cikk erejéig mi is említést teszünk róla. A Kringle Crash egy ingyenes, aranyos kis játék, amelyben a Mikulás szerepébe bújva meg kell mentenünk a karácsonyt, mert hű segítőtársaink, a manók egy csoportja megelégelte a karácsonyi melót, az elkészített ajándékokat pedig meg akarják semmisíteni. Tíz perc alatt végigjátszható program, viszont a hangulata remek, és arra is alkalmas, hogy a karácsonyfa feldíszítése közepette belénk szúródó tűlevelek által keltett agressziót ne a környezetünkön vezessük le.

Töltsük le!

A programot az audiojátékairól már ismert Blastbay fejleszti, kis karácsonyi mókájukat Ide kattintva letölthetjük.

A játékot elindítván a menüben a nyílbillentyűkkel tudunk mozogni, Jaws képernyőolvasó használata esetén ajánlott kilépni belőle vagy alvó állapotba rakni azt. A játék célja, hogy a manók által megsemmisíteni kívánt ajándékokat felszedjük, és a balra található puttonyunkba rakjuk, így a játék végére tele lesz a karácsonnyal a puttonyunk. Egyszerre három ajándékot tudunk a kezünkben tartani, a többi visszaszerzéséhez előtte a nálunk lévő ajándékokat tehát le kell raknunk, ehhez menjünk a pálya bal szélére a balra gomb nyomogatásával, enterrel pedig pakoljuk le a csomagokat – ha három ajándék van nálunk, három enter kell. Ezt követően menjünk a többi ajándékért jobbra, az ellenünk dolgozó manókat pedig a szóköz segítségével bármikor megruházhatjuk, ezáltal a kezükben tartott dobozokat elejtik, mi pedig megkaparinthatjuk őket.
A játékot akkor nyerjük meg, ha több ajándékot sikerül visszarámolni a zsákunkba, mint amennyit a manók kidobálnak a jobb oldalon elhelyezkedő kukába, ahol már nem férhetünk hozzájuk.

Ha a nagy készülődés közepette van szabad tíz percünk, és szeretnénk egy kis hangulatot varázsolni, netán bunyózni egyet, akkor bátran próbáljuk ki ezt a kis programocskát!

A Freekocka csapata pedig ezúton kíván minden kedves olvasójának békés, boldog karácsonyt és sok-sok kütyüt a fa alá!

Kategória: Játék | A közvetlen link.

Véleményed vagy tapasztalatod van a témával kapcsolatban? Itt leírhatod!

Az e-mail címek rejtve maradnak. A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>