Windows 8.1 a Hobby Rádió Gépház című műsorában

December 6-án ppénteken, este nyolckor a Hobby Rádió Gépház című műsorában a Windows 8.1 volt porondon. Az adás a Freekockán is meghallgatható.

A Gépházban a múlt heti LESEK konferencia után a legújabb Microsoft operációs rendszer került terítékre. A közel egy órás műsorba a beszélgetésen kívül egy hangos bemutató is belefért, így aki nem találkozott még nyolcas Windows-zal, most meghallgathatja, hogyan néz ki az oly sokszor emlegetett kezdőképernyő vagy a Windows áruház.
A fő kérdés természetesen az volt, érdemes-e már most váltani az új rendszerre, illetve arról esett a legtöbb szó, hogy milyen hatékonysággal működnek a jelenlegi magyarul is tudó képernyőolvasók az új rendszeren.
Előzetes infók szerint a jövő heti műsorban az új 15-ös Jaws Win8.1-es szolgáltatásai is bemutatásra kerülnek, noha a Jaws 15 egyelőre nem tud magyarul.
Az adás letöltése

Kategória: Informatikai aktualitások, Számítógépes programok, Szórakozás, média | A közvetlen link.

Véleményed vagy tapasztalatod van a témával kapcsolatban? Itt leírhatod!

Az e-mail címek rejtve maradnak. A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>