Az ország egyik legnagyobb mobilkiállításán járt a Gépház!

Aki ma este nyolc órakor bekapcsolja készülékén a Hobby rádiót, egy meglehetősen különleges utazáson vehet részt a Gépházas csapattal.
Múlt hétvégén került ugyanis megrendezésre Budapesten az ország egyik legismertebb mobil és infokommunikációs kiállítása, a Veletech nevet viselő rendezvény.
Mi is ott jártunk, és akinek van kedve, ma este velünk jöhet.

A Veletech kiállításon ismert és kevéssé ismert mobilgyártók és forgalmazók magyar képviselőivel beszélgettünk, telefonokat és tartozékokat tapogattunk meg, és interjúkat is készítettünk többek között a Nokia vagy a Huawei magyar csapatának egy-egy tagjával.
Interjúztunk az Eustocknál is, akik elérhető árú, de remek minőségű mobilkészülékeket forgalmaznak, mint például a Xiaomi vagy a Meizu.
És természetesen hódoltunk régi szenvedélyünknek, mert ellátogattunk a retro mobilos standhoz is, ahol a lelkes és készséges kollégák érdekes készülékekről meséltek, és hihetetlenül ritka, ma már elfeledett mobiltelefonokat is mutattak.
Este nyolcra legyetek ti is indulásra készen, gyertek velünk a Veletechre!

Műsorunk május 18-án, péntek este nyolctól lesz hallható a Hobby
rádióban, melynek internetes elérhetősége
www.hobbyradio.hu
Minden egyes adásunk utólag meghallgatható és le is tölthető  a Gépház
archívumából, melynek elérhetősége:
gephaz.hobbyradio.hu/archivum
Tisztelettel:

A Gépház csapata

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Véleményed vagy tapasztalatod van a témával kapcsolatban? Itt leírhatod!

Az e-mail címek rejtve maradnak. A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>