Szoftverkatalógus

A Freekocka szoftverkatalógusa azért jött létre, hogy elsősorban Windowsos számítógépekre, Androidos okostelefonokra és Apple mobilkészülékekre egy nagyon egyszerű, könnyen kezelhető felületen tegyen elérhetővé vakon is jól használható alkalmazásokat.

Katalógusunk folyamatosan bővül, bővítési ötleteket és javaslatokat kommentek formájában, vagy a Kapcsolatfelvétel menüpont alatt megtalálható e-mailcímek valamelyikére is szívesen fogadunk.

Milyen eszközre keresünk szoftvereket?

Windowsos számítógép

Androidos mobiltelefon, táblagép

Apple IPhone, IPad, IPod

Szoftverkatalógus bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Zsiray László szerint:

  Tisztelt Cím.!
  Kérem a segítségüket,Tapinrádió adásából rögzítettem müsoranyagot.Kérésem a következő a zenei anyagot,mily módon tudom a rádió saját lejátszójáról vissza hallgatni-
  Tisztelettel.Zsiray László

  • Nikolett szerint:

   Szerintem azt semmiképp nem lehet úgy visszahozni. Mivel egy megadott formátumba menti el, ezért arra a formátumra keres a gépeden lévő programok között. Azaz, most pontosan nem tudom, hogy mibe ment, majd megnézem, mert ilyen felvételeim nekem is vannak, de ha pl. .wav-ba ment, akkor például windows media playerrel le lehet játszani a fájlt akadálymentesen.

 2. dávid szerint:

  Üdv! az avg már nem akadájmentes vagy ha mégis akkor mondjátok meg hogy hogyan!üdv d

Véleményed vagy tapasztalatod van a témával kapcsolatban? Itt leírhatod!

Az e-mail címek rejtve maradnak. A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>